[dhvc_form id="156"]

Med dessa bilder vill vi visa att vi lever upp till vår slogan
”Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid”

Den här tanken skulle ut vid Volvos lastbilsverkstad i Kristinehamn.
Oljefaten på bilden var tvungna att vara inkopplade samtidigt som vi tog bort tanken.
Detta för att inte störa deras verksamhet. Det blev trångt arbetsutrymme för oss
men de kunde ha verkstaden igång som vanligt hela dagen.

Här stod tanken innanför en lucka i väggen.Kunden valde att såga upp ett hål för att sedan kunna sätta dit en dörr och använda utrymmet till förråd.

Trångt var det också vid den här tanken. Lägg märke till värmerören som ligger ovanpå tanken, dessa gjorde att vi inte kunde vicka upp tanken när vi tömde och sanerade den. Ser det ut så här brukar det bli lite dyrare. Dessa arbeten ligger utanför tvåtimmarsgarantin.

När vi ska ta ut pannor måste de vara frånkopplade från el och rörmokeri. Vi vill också ha undanplockat så mycket som möjligt runt om kring för att få bra arbetsutrymme. Det ska helst inte se ut som på den här bilden.

I den här containern döljer sig en panna som vägde 21,4 ton. Den har tidigare varit värmecentral till Köpings lasarett

Skorstenen var 18 meter, men vägde under 1 ton, vilket förvånade oss. Här fick vi ta in två mobilkranar. Den ena kranen hade personkorg så vi kunde åka upp och kroka i stroppen. Vi fick sedan köra på trailer till skroten. Kranen fick följa med, trucken på skroten lyfte bara 16 ton

Här var det två pannor vi fick skära ner i Gävle. Vi använde oss av både plasmaskärare samt gasol med ett stort Harrishandtag. Enda vägen upp var via den här stegen så vi blev tvungna att göra små bitar.

En tank kan ligga väldigt svårtillgänglig. Nedan en tank i Norge, där vi fick klättra upp med grävmaskin i en trapp